fbpx

Работни места

Покажува 1 - 9 од 226 работните места
Прикажи повеќе...

ОБЈАВИ ОГЛАС

 • Кликнете на линкот

  Кликнете на полето ОБЈАВИ РАБОТНО МЕСТО или на линкот https://rabotazatebe.mk/objavi-rabota/
 • Пополнете ги полињата

  Наведете ги посакуваните квалификации и работни вештини и потоа кликнете на копчето СНИМИ ОГЛАС
 • Објавете оглас

  Вашиот оглас за вработување ќе биде објавен наскоро. Ние за кусо време ќе ве поврземе со вистинските кандидати.

Статистика за вработување

 • 967 733

  Активно население

 • 811 106

  Вработени лица

 • 156 627

  Невработени лица

 • 9000+

  Слободни работни места