fbpx

ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ

M1 продажен персонал

 • Полно работно време
Месечна плата:

Толлакс ДОО Скопје, е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници. Првиот киоск е отворен во далечната 1984год. Денес, е лидер во категоријата со 12 малопродажни објекти М1 КИОСК, лоцирани во Центар, Аеродром, Капиштец и еден ПОЛО маркет во Црниче. Во тек е отворање на нови локации. Во моментов, имаме потреба од

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ
работа во смени

(плата од 15-18,000ден)

Нудиме:

 • Непосредно вработување,
 • Вработување без пробен период,
 • Плата секогаш на време во исти ден од месецот,
 • Работа во динамичен тим,
 • Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител.

Основни задачи:

 • Работа на каса,
 • Услужување на клиенти,
 • Прием на роба,
 • Грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
 • Продажба на лотарија, дополна на телефони.

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com, со назнака за М1 киоск, или контактирајте не на 070/220-882 до 16 часот.

 

Преглед на работа