fbpx

Електроинженер висока струја

Електроинженер висока струја

  • Полно работно време
Месечна плата:

Економскиот оператор МОБИНСТАЛ ДООЕЛ Скопје за своите работни проекти на ниво на цела Македонија има потреба од Електроинжињер насока висока струја кој треба да поседува овластувања и возачка дозвола Б категорија.

Преглед на работа