fbpx

ОК РЕСТОРАНТС & БАРС ДООЕЛ - SUSHICO

Сервирач/ка на храна

  • Полно работно време
Месечна плата:

ОК РЕСТОРАНТС & БАРС ДООЕЛ  – SUSHICO

Ул.„Аминта Трети“ Бр.29 – Скопје

Работно место Сервирач на храна – 1  Извршител

Првично со Договор за вработување на определено време на 1 месец, со можност за продолжување

Краток опис на потребни услови, работни задачи и способности/вештини за работното место

Услови:

Завршено средно образование
Претходно работно искуство од најмалку 5 години на исто или слично работно место
Познавање на гастрономија
Основно познавање на странски јазик, ќе се смета за предност
Препораки од претходни работодавачи, ќе се смета за предност

Работни задачи:

Прави техничка и логистичка подготовка на потребните намирници
Му помага на куварот во подготовката на храната, ја сервира и ја послужува храната
Прави требување на потребни суровини и намирници
Се грижи за хигиената на кујната и опремата за работа
Врши и други работи и работни задачи од делокруг на своето работење по насока од претпоставениот

Способности и вештини:

Способност за тимска работа и индивидуална работа, управување со време, флексибилност, креативност, висоско развиени сетила за вкус и мирис, познавање на прехрамбените продукти, и квалитет, физичка кондицираност за работа во стоечка положба, способност за следење на процедури на работење, точност и аналитичност.

Работа само во втора смена од 15:00 до 23:00 часот, со обезбеден превоз од работодавачот.

Почетна нето плата  во висина од  18.000 денари, со можност за поголема плата од вториот месец на ангажирање.

Вашата биографија (CV) можете да ја  пратите електронски daniel.kolevski@sushico.mk со назнака – Оглас за Сервирач на храна.

Оддел за Човечки ресурси

 

Преглед на работа