fbpx

Паксон

ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР И МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

  • Полно работно време
Месечна плата:

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

ПАКСОН ДОО – HOME COMFORT EXPERT ПАРТНЕР НА DAIKIN ЗА МАКЕДОНИЈА. Инженеринг фирма специјализирана за проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација како и редовно одржување и сервисирање на HVAC – системи. Не случајно сме ориентирани на програмата на DAIKIN – енергетски високоефикасни и технолошко напредни системи, бренд- кој повеќе од 95 години е водечки во светот за HVAC системи. Наша цел е – задоволни купувачи со ниска потрошувачка на електрична енергија.

БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

РАБОТНИ ПОЗИЦИИ: ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР И МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

Работните задачи се вршат во канцеларија и на терен.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

– Завршено завршено високо образование

– Со и без работно искуство

– Познавање на AutoCad, за цртање во 2D ќе се смета за предност

– Поседување на Овластување ќе се смета за предност

– Задолжително поседување на Б категорија возачка дозвола

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

• Одговорна и лојална личност

• Самоиницијативност и посветеност на работата

• Подготвеност за индивидуална и тимска работа

• Посветено и навремено извршување на работните задачи

 

НИЕ НУДИМЕ:

• Редовни месечни примања к-15 и бонуси

• Пријатна работна атмосфера

Вашата Професионална Биографија (CV со фотографија), можете да ја доставите на следната e-mail адреса: contact@pakson.net со назнака: Апликација за електро/машински инженер

 

 

Преглед на работа

Паксон

ПАКСОН ДОО - HOME COMFORT EXPERT ПАРТНЕР НА DAIKIN ЗА МАКЕДОНИЈА