fbpx

НИК Системи ДООЕЛ Скопје

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 • Полно работно време
Месечна плата:

Потребни ни се Комерцијалисти за продажба на опрема за:

 • Индустриска автоматизација
 • Контрола на движење на луѓе и возила со механички бариери
 • Видеонадзор
 • Видеодомофонија и Домофонија
 • Контрола и евиденција на пристап картички
 • Заштита од кражба и пожар

Кандидатите треба да имаат:

 • Предност е Електро-техничко образование или
 • Личен интерес и афинитети за електроника и електронски уреди
 • Работа во Word
 • Добро познавање на Англискиот јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија
Преглед на работа