fbpx

Маклифт

Машински/Електро инженери

  • Полно работно време

Маклифт е компанија со долгогодишно искуство на Македонскиот пазар, со силен претприемачки дух и иновативни решенија за долгорочно одржлив бизнис, како и во специјализирани пазарни сегменти на технички производи и услуги.
Ние сме специјализирани за проектирање, изградба и одржување на сите видови лифтови и ние сме меѓународно признат партнер на најпознатите компании во областа на вертикалниот транспорт.
Значајниот раст и проширување на бизнисот ја зголемува нашата потреба за нови вработени. Доколку барате динамична работа во успешна компанија и високо професионална и подржувачка работна средина, ве повикуваме да станете дел од нашиот тим и да се пријавите на нашиот оглас за:
– Машински инженери
– Електро инженери

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ
· Завршено образование од соодветната област
· Работно искуство (пожелно), но не и задолжително
· Возачка дозвола – Б категорија (Активен возач)
· Самоиницијативност и одговорност при извршување на работните задачи
· Способност за тимска работа и работа на терен
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават своја биографија (CV) на oglas@maklift.com

Преглед на работа

Маклифт