fbpx

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Комерцијалист

  • Полно работно време

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје  е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од комерцијалист за неопределено работно време.

Потребни квалификации:

Висока стручна спрема (Машински или Економски факултет), добро познавање на англиски јазик и MC Office, возачка дозвола Б категорија до 40 годишна возраст. Кандидатот е потребно да поседува способност за индивидуална и тимска работа како и чуство за однос со  клиенти.

Преглед на работа

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ