fbpx

ВТЛ

Бараме работници

  • Полно работно време
Месечна плата:

Маклифт е компанија со долгогодишно искуство на Македонскиот пазар, со силен претприемачки дух и иновативни решенија за долгорочно одржлив бизнис, како и во специјализирани пазарни сегменти на технички производи и услуги. Ние сме специјализирани за проектирање, изградба и одржување на сите видови лифтови и ние сме меѓународно признат партнер на најпознатите компании вообласта на вертикалниот транспорт. Значајниот раст и проширување на бизнисот ја зголемува нашата потреба за новивработени.

Доколку барате динамична работа во успешна компанија и високопрофесионална и подржувачка работна средина, ве повикуваме да станете дел однашиот тим и да се пријавите на нашиот оглас за

  • Машински инженери
  • Електро инженери
  • Електроничари
  • Автоматичари
  • Општи работници
Преглед на работа