fbpx

Лукаско

Продажен Агент

  • Полно работно време
Месечна плата:

Барате работа? -Нашата фирма го проширува тимот!!
Секој од вас кој има желба за работа, интерес, да научи нешто ново и амбиција за работа во трговија. Доколку се пронаоѓате во нашата област на работа, ПРИЈАВЕТЕ СЕ! (секој кандидат кој аплицирал ќе биде повикан на интервју за подетални информации).

Преглед на работа

ЛУКАСКО