fbpx

Стефи Поинт Козметика дооел Скопје

Магационер – пакувач

  • Полно работно време
Месечна плата:

Стефи Поинт Козметика е основана 2001 год. и застапник на висококвалитетни Европски производители на професионална козметика, опрема и алат.  Со докажано најдобри резултати, 20 години традиција и искуство, ние сме реномиран партнер  на секој успешен фризерски и козметички салон во земјава.

Распишуваме оглас за работно место: МАГАЦИОНЕР – ПАКУВАЧ

Потребни квалификации:

– средно образование

– способност за тимска работа

– флексибилност и организираност

– одговорна и вредна личност

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим, вашата кратка биографија пратете ја на stefipointkozmetika@gmail.com

Преглед на работа