fbpx

Консалтинг Интер Груп

Административен работник

  • Полно работно време
Месечна плата:

Консалтинг Интер Груп, консултантска компанија за деловно право има потреба од административен работник со или без работно искуство.

Потребни квалификации:

Завршено високо образование
Одлично познавање на англиски јазик
Работа со компјутери (word, excel).

Заинтересираните кандидати да пратат CV на: konsaltingintergrup@yahoo.com

Преглед на работа

Консалтинг Интер Груп