fbpx

ТЕРМО СИСТЕМ

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

  • Полно работно време

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација

Ние сме секогаш отворени за соработка со млади, стручни и амбициозни луѓе со цел – остварување на заедничките интереси.

Доколку она што претставува Ваша понуда, нуди квалитет и визија за остварување на заедничката цел, штета би било да не пратите кратка биографија со Вашите податоци.

Можете да бидете спокојни за нивната доверливост и приватност.

Ако одговорот не го добиете веднаш, не се разочарувајте.

Вашата пријава ќе биде зачувана во нашата архива и ќе ве повикаме веднаш штом се укаже потреба за работните способности што ги поседувате.

Потребни квалификации:

  • Образование ССС или ВСС ќе се смета за предност
  • Одлични комуникациски вештини
  • Одлични преговарачки вештини
  • Организираност, одговорност и иницијатива
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Возачка Б категорија
  • Работа со компјутери MS Office (Excel, Word, Power Point )
  • Познавање на англиски јазик
  • Предност со работно искуство во слична област

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со наслов КОМЕРЦИЈАЛИСТ на следната email адреса: info@termosistem.com.mk

Преглед на работа

ТЕРМО СИСТЕМ