fbpx

ТЕРМО СИСТЕМ

ХИГИЕНИЧАРКА

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација

Ние сме секогаш отворени за соработка со млади, стручни и амбициозни луѓе со цел – остварување на заедничките интереси.

Доколку она што претставува Ваша понуда, нуди квалитет и визија за остварување на заедничката цел, штета би било да не пратите кратка биографија со Вашите податоци.

Можете да бидете спокојни за нивната доверливост и приватност.

Ако одговорот не го добиете веднаш, не се разочарувајте.

Вашата пријава ќе биде зачувана во нашата архива и ќе ве повикаме веднаш штом се укаже потреба за работните способности што ги поседувате.

Поради отварањето на новиот салон и зголемениот обем на работа, имаме потреба од вработени на следниве позиции: ХИГИЕНИЧАРКА

Чистење на деловен простор

Работно време 2 пати неделно (вторник и петок) по 8 часа или договор на лице место.

Доколку сте заинтересирани испратете Ваша кратка биографија (CV) со наслов ХИГИЕНИЧАР на следната email адреса: info@termosistem.com.mk

Преглед на работа

ТЕРМО СИСТЕМ