fbpx

ГЕОМАП КОНСТРАКШН ДООЕЛ СКОПЈЕ

ГЕОДЕТ

  • Полно работно време
Месечна плата:

Геомап Констракшн има потреба од:

1.Помошник фигурант за теренски работи,

2.Геодетски инженер или техничар со или без работно искуство.

Преглед на работа

ГЕОМАП КОНСТРАКШН ДООЕЛ СКОПЈЕ

02/3078 503 contact@geomap.mk