fbpx

АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ, Скопје

АРХИТЕКТИ

  • Полно работно време
Месечна плата:

ДУТИ АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ Скопје има потреба од архитекти за работа со полно работно време:

АРХИТЕКТ- ОДГОВОРЕН ПРОЕКТАНТ, кој самостојно ќе раководи со изработката на проектна градежно-техничка документација, со одлично познавање на AutoCAD и ArchiCAD, со работно искуство во областа на проектирање на градби од втора категорија.

АРХИТЕКТ- СОРАБОТНИК, со завршено високо образование, со или без работно искуство, со одлично познавање на AutoCAD и ArchiCAD.

ИНЖЕНЕР – РАКОВОДИТЕЛ НА ГРАДИЛИШТЕ, со овластување Б, кој самостојно ќе раководи со изведба на тековните градежни работи, со одлични организациски способности, со работно искуство во областа на изведба на градби од втора категорија.

 

Кандидатите со овластувања Б за градби од втора категорија (проектирање, изведба, ревизија, надзор) ќе имаат предност при изборот.

Заинтересираните да испратат CV на artmasgroup@gmail.com , со посочување за која работна позиција аплицирате.

Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Преглед на работа