fbpx

Паксон

Електро инженер

 • Полно работно време
Месечна плата:

БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

РАБОТНИ ПОЗИЦИИ: ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР

Работните задачи се вршат во канцеларија и на терен.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено завршено високо образование
 • Со и без работно искуство
 • Познавање на AutoCad, за цртање во 2D ќе се смета за предност
 • Поседување на Овластување ќе се смета за предност
 • Задолжително поседување на Б категорија возачка дозвола

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

 • Одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Подготвеност за индивидуална и тимска работа
 • Посветено и навремено извршување на работните задачи

НИЕ НУДИМЕ:

 • Редовни месечни примања к-15 и бонуси
 • Пријатна работна атмосфера

Вашата Професионална Биографија (CV со фотографија), можете да ја доставите на следната e-mail адреса: contact@pakson.net со назнака: Апликација за електро инженер

Преглед на работа

Паксон

ПАКСОН ДОО - HOME COMFORT EXPERT ПАРТНЕР НА DAIKIN ЗА МАКЕДОНИЈА