fbpx

За нас

За нас

About Content Image

Порталот Работа за Тебе  е онлајн берза на работни места, создадена како потреба да се воспостави професионален деловен систем кој ќе и помогне на Македонија да ја зголеми стапката на вработеност.

Работа за Тебе е наменета за работодавачите и кандидатите кои бараат работа, како и за сите оние кои имаат интерес за доменот на човечките ресурси и го следат влијанието на ова поле врз развојот на економијата и општеството како целина.

Нашата цел, од самиот почеток, е да им помогнеме на нашите кандидати да најдат работа, да се зголеми стапката на вработеност и да се постават стандардите во областа на човечки ресурси. Целта е исто така да се помогне и олесни процесот на барање  квалитетен и соодветен персонал, со што ќе се придонесе кон раст и развој на компаниите.

Нас ќе ни биде чест да бидеме дел од Вашата успешна деловна приказна.

Назив на компанијата: ДИГИТАЛ ТРЕНДС ДОО СКопје

EMБС: 7362609 EДБ: 4080019583382

E-mail: rabotazatebe@gmail.com

Адреса: ул. Коста Кирков бр. 8, 1000 Скопје