fbpx

Дистрибуција

  • Centroprom 0 Работни места
    Се бара возач дистрибутер.Б категорија.Средна стручна спрема.Работно искуство.ЦВ на меил centroprom1990@gmail.com
  • Геко ДОО Скопје 0 Работни места
    Геко ДОО Скопје, ул.Качанички Пат 202, Индустриска зона Визбегово, е компанија за увоз и дистрибуција на репро-материјали за рекламната индустрија. Основана 2002 со мешовит....