fbpx

Геко ДОО Скопје

Геко ДОО Скопје

http://www.geko.com.mk info@geko.com.mk
0 Работни места

Регистар на компании

Геко ДОО Скопје, ул.Качанички Пат 202, Индустриска зона Визбегово, е компанија за увоз и дистрибуција на репро-материјали за рекламната индустрија.
Основана 2002 со мешовит капитал (странски и домашен), долгогодишен застапник е на неколку реномирани компании од Европа производители на материјали кои се користат во рекламната индустрија.
Успешно работи и делува во 4 држави и е лидер на пазарот во Македонија и регионот.
Како главна предност на ГЕКО се пред се квалитетните материјали од нај познатите и нај реномираните произведители на вакви материјали во светот, кои се синоним за квалитет и долга традиција, како што се Evonik Rohm Degussa, Mactac, Ongropack, MehlerPlazit… итн, а за повеќето од нив Геко е и официјален дилер.

Информации за компанијата

14th декември 2019