fbpx

ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ

ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ

https://reptilmarketi.mk/ info@reptilmarketi.mk
0 Работни места

Регистар на компании

Рептил маркетите постојат 23 години и бележат континуиран раст и економски успех од своето основање. Нашата компанија е основана врз темелите на поранешните самопослуги Центро преку модернизирање на нивните простории и вработување на дел од нивниот искусен персонал. Ова ни овозможува да се истакнеме како единствен ланец-маркети во градот кој ја продолжува традицијата и гарантира топла и искрена услуга за секој потрошувач. Рептил маркетите не ја забораваат топлината на маалските продавници. Нашиот приоритет е секој купувач да излезе задоволен по пазарувањето. Денес, нашата компанија располага со 15 маркети со средна големина и тие се распоредени во  различни населби во главниот град.

15 маркети во Скопје
Над 300 вработени
Визија: Маркети со најдобрата услуга во градот
Слоган: Пазарете со срце и задоволство
Број на клуб Рептил членови: 20.000
Онлајн продажба со цени од рафтот на маркетите – www.reptilmarketi.mk
Големопродажба на јавен и приватен сектор и достава до компании

Информации за компанијата

14th декември 2019
200-500