fbpx

ПЗУ „ДИЛЕВСКИ“

Регистар на компании

Стоматолошката ординација „ДИЛЕВСКИ“ е лоцирана во централното градско подрачје на Скопје, ул. Киро Крстевски Платник бр. 18, – спроти Средно уметничко училиште.
Во Стоматолошката ординација „ДИЛЕВСКИ“ може да се добијат совети за одржување на оралното здравје, како и бесплатни прегледи на пациентите

Информации за компанијата

7th декември 2019