fbpx

ПЗУ Превентива 99

ПЗУ Превентива 99

0 Работни места

Регистар на компании

ПЗУ Превентива 99 e ординација за физикална медицина и рехабилитација што работи со проблеми од повеќе области со посебен осврт првенствено на безоперативно лекување на дискус хернија , протрузија, екструзија и слично . Без разлика дали станува збор за цервикална ,торакална или лумбална дискус хернија.

Физикални терапии од областа на:

  • Неврологија
  • Ортопедија
  • Трауматологија
  • Ревматологија
  • Педијатрија

ПЗУ Превентива 99 ординација која повеќе од 2 децении успешно ги решава здраствените проблеми на голем број пациенти.

Адреса: Jордан Мијалков бр.20 Скопје

 

Информации за компанијата

17th декември 2019
1-10