fbpx

СЕПТИМА ДООЕЛ Скопје

СЕПТИМА ДООЕЛ Скопје

0 Работни места

Регистар на компании

Септима д.о.о.е.л. Скопје е приватна компанија основана 2000 година. Дејност на компанијата е промет на големо со фармацевтски производи, медицински помагала, диететски суплементи, козметички и хемиски производи и останати производи од асортиманот потребни за аптека. Адреса: ул. Христо Татарчев 13 бр.9

Информации за компанијата

3rd јануари 2020