fbpx

ТАРА МОДА ДООЕЛ

ТАРА МОДА ДООЕЛ

0 Работни места

Регистар на компании

Трговското друштво ТАРА МОДА ДООЕЛ од Скопје,  се наоѓа во Skopje City Mall.  Фирмата се занимава со продажба на облека и гардероба од реномирани светски брендови и спортска опрема  (Pepe Jeans, Superdry, Nine West, G-Star, Garcia Jeans, Bench,O`Neill, Quiksilver, Roxy, Dc, Wilson ), располага со малопродажни објекти во Србија, Хрватска, Црна Гора, Босна, Македонија, Словачка, Романија и Бугарија.

Информации за компанијата

29th јануари 2020