fbpx

ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ

ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ

070 220 882 tollaks@yahoo.com
0 Работни места

Регистар на компании

Толлакс ДОО Скопје е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници. Првиот киоск е отворен во далечната 1984год. Денес, е лидер во категоријата со 12 малопродажни објекти М1 КИОСК, лоцирани во Центар, Аеродром, Капиштец и еден ПОЛО маркет во Црниче. Во тек е отворање на нови локации.

Информации за компанијата

1984
100-200