fbpx

Уника Дизајн ДООЕЛ – Скопје

Уника Дизајн ДООЕЛ – Скопје

0 Работни места

Регистар на компании

Уника Дизајн ДООЕЛ Скопје е фирма која опстојува веќе 20 години, на домашниот пазар, која располага со сопствен погон за производство опремен со најнови и модерни машини, a главната дејност на фирмата е проектирање и производство на корпусен мебел по нарачка а во последните неколку години фирмата произведува и индустриски мебел.

Контакт: info@unicadesign.com.mk

Информации за компанијата

19th мај 2020