fbpx

Винарија Попова Кула

Винарија Попова Кула

0 Работни места

Регистар на компании

Винарија Попова Кула АД Демир Капија

Булевар на виното бр. 1,
Демир Капија 1442, Република Македонија

Тел. +389 (0)43 367 400 

Дирекција во Скопје
Даме Груев 5-7/3, 1000 Скопје
Тел.:+389 (0)2 3216 719
Факс: +389 (0)2 3228 781

ВВ Попова Кула Ви нуди идеални услови за одржување на семинари, тим-билдинг активности, презентации, конференции. Во склоп на винаријата се наоѓа ресторан, а нудиме и хотелско сместување.

За информации и закажување на посета на визбата и вински дегустации контактирајте не преку е-маил:
reservation@popovakula.com.mk или на тeл: +389 (0)43 367 400 

Информации за компанијата

1st февруари 2020