fbpx

АНФИЛЕНД Брза Пошта

АНФИЛЕНД Брза Пошта

0 Работни места

Регистар на компании

АНФИЛЕНД Брза Пошта
*Ул.Бојмија бр.8 лок 9
*Вршиме курирски и поштенски услуги за Скопје и периферијата на Скопје .
Нашите услуги ги извршуваме со велосипед, мотор и автомобил во зависност од потребата на нарачката.
*brzaposhta2018@gmail.com
*072/268-323

Информации за компанијата

28th септември 2021