fbpx

Aптека Пановски

Aптека Пановски

0 Работни места

Регистар на компании

Информации за нас

Аптека Пановски е современа компанија со петнаесетгодишно постоење, лоцирана во центарот на Скопје и е целосно посветена на грижа за здравјето на граѓаните. Нашата цел е да ги информираме и да им помогнеме на пациентите, а тоа го постигнуваме преку тимот составен од обучени и посветени фармацевти. Извршување на работните задачи и обврски во пријатна работна атмосфера претставува вистинско задоволство за секој поединец, па затоа ќе ни биде мило доколку и вие ни се придружите да продолжиме да ја исполнуваме нашата цел и мисија. Бидете и вие дел од нашиот тим!

Доколку сте заинтересирани, испратете го вашето CV на оваа e-маил адреса: apteka_panovski@t.mk

Кандидатите кои ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

Информации за компанијата

11th септември 2020
1-10