fbpx

Atelje Hobi Art Dizajn

Регистар на компании

Игротека Habyland
Пространа внатрешна игротека за деца до 12 години, со одвоен простор за најмладите. 
Надворешен простор со лизгалиште и бергодром за деца до 15 години. 
Пријатен кафе бар во кој можете да сурфате на интернет, да читате весник, книга 
или да играте некоја од забавните игри. 
Мајки и татковци Habyland не е само место за играње на вашите деца, 
ќе ве поттикнуваме и вас да им се придружите и вие во играта и забавата.
Локација: Спортски центар "Борис Трајковски"
бул. "8ми Септември" бб
Тел: +389 2 3120 275
моб. +389 70 388 963
моб. +389 70 273 766

Информации за компанијата

18th февруари 2020
1-10