fbpx

Corvus Info

Corvus Info

0 Работни места

Регистар на компании

Corvus Info дооел Скопје е дел од M SAN групацијата со седиште во Загреб, Хрватска. Компанијата е лоцирана во Загреб и Скопје, каде моментално работат над 50 вработени. Како резултат на порастот на бизнисот и на компанијата, компанијата во Македонија се пресели на нова локација во кругот на Synergy бизнис центарот, лоциран во централното градско подрачје на Скопје. Следејќи ги последните светски трендови и пракси, новите работни простории се конкурентно, модерно и функционално опремени, нудејќи одлични работни услови и пријатен амбиент. Повеќе инфо за нас: www.corvus-info.com/mk/.

Информации за компанијата

12th февруари 2020