fbpx

ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје

ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје

0 Работни места

Регистар на компании

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

 

3 стручни соработници (медицински претставници) за територија на Р. C.Македонија:

 

Потребни квалификации:

– високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),

– активно познавање на англиски јазик,

– одлично познавање на MS Office,

– положен возачки испит (Б категорија)

– место на живеење во Скопје.

 

Вештини и способности:

– одлични комуникатори, аналитичари и организатори,

– стручност и елоквентност, енергичност,

– претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга,

– справување со работа под притисок, исполнување таргети,

– задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

 

Нудиме:

– работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

 

Одговорности:

– презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

 

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail: career@demaxnova.com

Огласот трае до 15.09.2021 година

Информации за компанијата

31st август 2021