fbpx

Л-НИК ДООЕЛ

Л-НИК ДООЕЛ

070/410-725 l-nik@hotmail.com
0 Работни места

Регистар на компании

Л-НИК има потреба од комерцијалист со Б категорија за реон Скопје .
Сите заинтересирани да пратат CV на l-nik@hotmail.com или да се јават на 070-410-725 .

Информации за компанијата

30th мај 2022