fbpx

Луксор Траде Дооел

Луксор Траде Дооел

https://prima.mk/
0 Работни места

Регистар на компании

Prima Optics – Since 1999

Прима е основана во 1999 година со цел на Скопје да му даде уникатно купувачко искуство. Покрај уникатните брендови кои ги нудиме почнувајќи од Cartier, Boucheron, Dita, Chopard, Cazal, Thierry Lasry, ги нудиме и сите останати брендови кои се актуелни во светот на модата. 

Информации за компанијата

11th август 2020
10-20