fbpx

ODW-ELEKTRIK DOOEL

ODW-ELEKTRIK DOOEL

0 Работни места

Регистар на компании

ODW ELEKTRIK е глобален производител на кабли за автомобилска индустрија, основан во Steinau, Германија. Во моментов располага со свои производни погони во Германија, Унгарија, Украина, Македонија и Мексико и има окулу 3.000 вработени.

Како фирма во семејна сопственост на трите оснoвачки семејства, ODW ELEKTRIK обрнува посебно внимание на грижата за своите вработени, со јасно комуницирана политика на унапредување и селекција на раководители од страна на сопствените кадри на компанијата.
ODW ELEKTRIK Македонија е основан во Охрид во 2014 година. Во моментов располага со 4.500 м2 производна површина и окулу 450 вработени. Проширувањето на производниот погон за дополнителни 4.500 м2 е во тек, компанијата за неколку години ќе вработува над 1.000 вработени на вкупна површина од 9.000 м2.

Информации за компанијата

9th декември 2019