fbpx

ОПТИКА ММ

ОПТИКА ММ

http://optikamm.weebly.com/ +389/77-91-30-30 info@optikamm.mk
0 Работни места

Регистар на компании

Оптика ММ од 2004 година постои на македонскиот пазар со една јасна цел: да нуди квалитетни производи, здрави за сечии очи, на најбрз и наједноставен начин.
Тим составен од оптичари и оптометристи се труди со стручна услуга, почнувајки од проверка на вид, одбирање на соодветни очила за сонце или диоптрија, контактни леќи па се до препорака и изработка  на корективни стакла-да создаде најдобар можен краен производ.

 

Информации за компанијата

1st април 2022
1-10