fbpx

ОЗОН дооел

ОЗОН дооел

http://ozon.com.mk 078-262-825 vrabotuvanje@ozon.com.mk
0 Работни места

Регистар на компании

Озон е фирма за за трговија, проектирање, изведување и производство на опрема за климатизација, вентилација и други производи согасно со највисоки стандарди за квалитет, безбедност и здравје.

Озон ги охрабрува сите кандидати независно од полот и возраста да аплицираат за вработување на бараната позиција.

Огласуваме слободно работно место на позицијата:

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – ТЕРМИЧКО ИНЖЕНЕРСТВО

 

Информации за компанијата

24th јуни 2021