fbpx

PharmaS Македонија

PharmaS Македонија

0 Работни места

Регистар на компании

PharmaS е хрватска компанија за производство и продажба на фармацевтски производи основана кон крајот на 2008 година. Компанијата произведува и дистрибуира висококвалитетни фармацевтски производи, генерички лекови на рецепт, и разновидни безрецептни фармацевтски производи. Редовното снабдување на пазарите со фармацевтски производи е обезбедена од три модерни фармацевтски фабрики во Хрватска и Србија. PharmaS група, покрај на пазарите во Адриа регионот, е присутна и во голем број на пазари во Централна и Источна Европа како и на Блискиот и Далечниот Исток.

Информации за компанијата

17th август 2020
100-200