fbpx

ПРОМИС ДООЕЛ

ПРОМИС ДООЕЛ

http://promis.com.mk ultimatik@promis.com.mk
0 Работни места

Регистар на компании

Промис е фирма основана во далечната 1992 година со искуство во опремување на најинтимниот простор во Вашиот дом, работните простории, хотели, ресторани, здравствени установи и други приватни и јавни институции.

Професионализам: сериозноста, вештините и исправноста се основа во нашето работење
Квалитет: Во нашиот тим и во сите наши производи кои ги нудиме

 

Информации за компанијата

2023-02-23