fbpx

ПЗУ Титан Медикал, Ординација по општа медицина во Скопје има склучено договор за работа со Фондото за здравствено осигурување и искуство во услуги во семејната медицина меѓу кои дијгностика, терапија и консултација, домашна посета, ординирање на инфузии, ЕКГ, одредување гликемија, мали хируршлки интервенции

ПЗУ Титан Медикал, Ординација по општа медицина во Скопје има склучено договор за работа со Фондото за здравствено осигурување и искуство во услуги во семејната медицина меѓу кои дијгностика, терапија и консултација, домашна посета, ординирање на инфузии, ЕКГ, одредување гликемија, мали хируршлки интервенции

075 343 232 Titanmedical21@gmail.com
0 Работни места

Информации за компанијата

7th јуни 2022
1-10