fbpx

RegDesk

RegDesk

https://www.regdesk.co/
0 Работни места

Регистар на компании

RegDesk обезбедува широк пакет на софтверски решенија со цел да им овозможи на медицинските компании да останат еден чекор пред регулаторните промени и ризиците на глобално ниво.

Компанијата е основана во март 2014 година од страна на основачите Priya Bhutani, Michael Rugnetta и е лоцирана во Хјустон Тексас

Со потпирање само на еден извор на информации значително се зголемува ризикот од донесување на погрешна одлука, односно едноставно може погрешно да се толкуваат нијансите од различни барања.

Тимот на RegDesk составен од водечки експерти во повеќе области е достапен за да одговори на Вашите прашања. RegDesk  колектира и обработува информации на глобално ниво и ги истакнува областите на консензус и несогласување. На тој начин имате пристап до база на податоци која ја олеснува и временски скратува секоја ВАША идна одлука на компаниско ниво.

 

Информации за компанијата

21st април 2022