fbpx

СмартАп

Регистар на компании

СмартАП – Лабораторија за социјални иновации Скопје е невладина организација која работи на адресирање и решавање на општествени предизвици во областите на јавни услуги, климатски промени и образование.

Информации за компанијата

22nd јули 2021