fbpx

ЕУРО-КАН ФАРМА ДОО

Дипломиран фармацевт

  • Полно работно време
Месечна плата:

Примарна дејност на компанијата Еуро-Кан Фарма ДОО е култивација на медицински канабис.

Компанијата бара ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ со мин. 3 год. работно искуство во релевантна институција.
Компанијата нуди одлични услови за работа и атрактивен платен надоместок.
Апликациите со прикачено CV Ве молиме пратете ги на: nenad.s@eurokanfarma.mk

Преглед на работа

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на nenad.s@eurokanfarma.mk