fbpx

Графотекс

ДИСТРИБУТЕР / МАГАЦИОНЕР

  • Полно работно време
Месечна плата:

Графотекс заради зголемување на обемот на својата работа има потреба од проширување на својот тим. Објавуваме оглас за вработување на:

ДИСТРИБУТЕР / МАГАЦИОНЕР

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации. Работното искуство не е пресудно .

Кандидатот треба да биде одговорна личност која ќе има професионален пристап кон работата, а ние ќе му понудиме одлични услови за работа:

-Можност за трајно вработување
-Редовна плата
-Постојана поддршка и помош од вработените во Графотекс во периодот потребен за адаптација
-Одлична работна атмосвера

Лични карактерискити на кандидатот:

-Способност за организација на работата
-Одговорност, енергичност, упорност, стрпливост
-Професионален пристап кон работата
-Лојалност
-Способност за самостојна и тимска работа

Потребни квалификации на кандидатот:

-Возачка дозвола – Б категорија
-Завршено средно образование

Работни задачи кои ќе ги има кандидатот:

-Магацинско работење (преземање, двоење, спремање и испорака на роба)
-Работа на терен (испорака на роба)

Кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на info@grafoteks.com.mk со нслов: “за работна позиција ДИСТРИБУТЕР/ МАГАЦИОНЕР”, а оние кандидати кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Преглед на работа

Графотекс

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на info@grafoteks.com.mk