fbpx

ИНФОСЕТ ДОО СКОПЈЕ

Монтер

 • Полно работно време
Месечна плата:

Фирмата Инфосет доо Скопје вработува :

Монтер

Основни работни задачи и одговорности

 • Монтажа на  инсталации за греење и климатизација ;
 • Монтажа на уреди за ладење и греење ;
 • Електрично поврзување , подесување и пуштање во работа на уреди .

Вработените имаат можност да добијат дополнителен платен ангажман а со тоа и дополнителна заработка . Вклучено животно осигурување, пристап и учество во солидарен фонд на компанијата, дополнително приватно здравствено осигурување, редовна исплата на регрес за годишен одмор и др .

Квалификации

 • Минимално ниво на образование: Средно образование
 • Читање , познавање и работа по технички цртежи ,
 • Ракување со опрема за работа на висина (работни платформи и скелиња)
 • Насока: пожелно технички училишта или факултети
 • Јазици: пожелно Англиски
 • Возачка дозвола / Категорија: минимум Б
 • Основно ракување со апарат за заварување

Технички способности :

 • Фокусираност кон детали
 • Справување со проблеми
 • Надоградба и усовршување во областа

Лични:

 • Справување со конфликти
 • Флексибилност
 • Стрпливост
 • Достапен

Патувања : Работата вклучува и службени патувања

Примања : Во зависност од степенот на острученост (од 30.000 ден +)

Пробна работа : 30 дена

Преглед на работа

ИНФОСЕТ ДОО СКОПЈЕ

070 / 384 624 office@infoset.com.mk

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на office@infoset.com.mk