fbpx

Комерцијалист

Комерцијалист

  • Полно работно време

Матстар распишува конкурс за работно место: КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Опис на работа:

– Нуди и врши продажба на производи
– Посетува аптеки и имплементира одредени комерцијални активности
– Ги доставува производите
– Ја извршува дадената маркетинг стратегија и планираните промотивни активности со цел постигнување на определените продажни цели
– Одговара за унапредување на продажните резултати за територијата за која е надлежен
– Одговара за исполнување на планот на продажба и наплата

Лични карактеристики:

– Комуникативност и тимска работа
– Одговорност, систематичност, прецизност
– Енергичност и ефикасност
– Самостојност и работа во рокови
– Посветеност и подготвеност за понатамошен развој

Предност имаат личностите со следниве квалификации:

– Средна стручна подготовка
– Работно искуство од минимум 1 години на иста или слична позиција
– Познавање на MS Office
– Возачка дозвола Б категорија

Ако сте заинтересирани, Ве молиме да го пратите Вашето CV на е-маил matstarmk@gmail.com

Преглед на работа