fbpx

ЛУКАСКО

Продажен Асистент

  • Полно работно време
Месечна плата:

Сакате да работите нешто по различно од вообичаеното.Работа полна со предизвици и можност за градење кариера.Искористи ја можноста која ти ја нудиме!
*Креативни сте.
*Комуникативни сте.
*Лесно се справувате со предизвици.
*Подготвени сте постојано да учите и да се развивате.
АПЛИЦИРАЈТЕ!! (пратете ваше CV и ќе бидете контактирани за повеќе информации)

Преглед на работа

ЛУКАСКО

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на talevvska019@gmail.com