fbpx

Мента Фарм

Фармацевтски техничар / Дипломиран фармацевт

  • Полно работно време
Месечна плата:

Се бара фармацевт или фармацевтски техничар за работа во аптека во Куманово, за повеќе информации на бројот 078-882-815.

Преглед на работа

За да аплицирате на оваа работна позиција пратете го Вашето CV на mentafarm@t.mk