fbpx

Moniki Ltd

Работа во Бугарија, сезона лето 2022, море

  • Полно работно време
Месечна плата:

Moniki Ltd. е лиценцирана агенција за регрутирање за Бугарија и за целиот свет. Агенцијата се наоѓа во Бургас и има мрежа на канцеларии и претставништва во многу европски земји. Работиме под договор со РАБОТОДАВАЧИ и нашите услуги за кандидатите се бесплатни.
Работиме во избор на висококвалификувани специјалисти, но и со неквалификуван персонал.
Само во последната година со наша помош најдоа сезонска или постојани работа, повеќе од 1.000 луѓе,.
Изборот на кандидати за сезоната Лето 2022 година веќе започна.
Што треба да знае кандидатот?
1. Работиме како агенција за регрутирање за работодавци, значи кандидатот е вработен, НЕ ПЛАЌА:
– комисија
– патот
– сместување, храна,
– работна облека
ТРОШОЦИТЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РАБОТОДАВАЧОТ НЕ СЕ ПРЕСМЕТУВААТ ВО ПЛАТАТА НА КАНДИДАТОТ!
2. Кандидатот работи ЗАКОНСКИ, пријавен е со договор за вработување, осигурување и службена дозвола за работа од Државниот завод за вработување и дозвола од Министерството за внатрешни работи.
3. Кандидатот го потпишува својот Договор за вработување и ја добива дозволата за работа ПРЕД ДА СТИГНЕ на работното место.
4. Постојат работни позиции за кои кандидатот мора да поседува документ со кој се потврдуваат квалификациите.
5. Период на вработување – ЈУНИ-СЕПТЕМВРИ.
6. Кандидатите на работа мора да бидат вакцинирани / “зелен сертификат” /.
7. Оние кои доаѓаат на работа купуваат билети за пристигнување и откако ќе ги прикажат работодавачот им ја враќа цената на билетот.
8. За државјани на Руската Федерација, Казахстан, Грузија, Ерменија, сумата се враќа од цената на автобусот Киев-Бургас-Киев или купуваат билети во автобусот Истанбул-Бургас-Истанбул.
9. Виза за сезонска работа за граѓаните на Руската Федерација и Казахстан кандидатите плаќаат и поднесуваат, откако ќе ја добијат од нас дозволата за работа, осигурувањето и договорот за вработување потпишан од нив.

БАРАМЕ:
1. Служавки / 25-50 години /.
2. Бармени и келнери / 18-40 години /, со квалификации, искуство и говорен англиски јазик.
3. Готвач / 22-55 / со документи и искуство.
4. Помповара / 20-55 /, со искуство.
5. Келнери на бифе / 18-30 години /.
6. Асистенти во кујната – / 25-55 години /.
7. Машини за миење садови – / 20-58 години /
8. Масерки за СПА центри / 20-45 години /, квалификација, искуство.
9. Спасувачи / 20-45 години /, со меѓународна лиценца.
10. Специјалисти за маникир – / 18-35 години /.
11. Хотелски администратори – / 18-35 години /, англиски јазик, компјутер.
12. Работници – / 18-50 години /.
И уште неколку позиции кои ќе ги објавиме во нашите огласи.
Испратете го вашето CV, мотивационо писмо и вашите прашања на нашите контакти.

е-пошта: youarehired.mpm@gmail.com
тел., Viber, WhatsApp +359 895 557 507

СИТЕ ДОКУМЕНТИ ЌЕ СЕ СМЕТААТ СО ЦЕЛОСНА ДОВЕРЛИВОСТ ВО СОГЛАСНОСТ СО ЗАКОН.
ИНФОРМАЦИИТЕ ОБЕЗБЕДЕНИ ОД ВАС СЕ ЛИЧНИ И ЌЕ БИДАТ ЗАШТИТЕНИ.
ВО ВРСКА НА ГДПР 2016/679, СЕ СОГЛАСУВАТЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ ВКЛУЧЕНИ ВО АВТОБИОГРАФИЈАТА / РЕЗИМЕ / МОТИВАЦИОТ ПИСМО.

Преглед на работа